Căutare Live

VIDEO! Vezi cum si-a serbat Radu Mazare ziua de nastere!

Unul dintre cei mai celebri edili ai tarii, Radu Mazare, implineste azi 43 de ani. Desi ne obisnuise cu petreceri pline de fast, in somptuoasa sa vila de pe malul lacului Siutghiol, anul acesta primarul Constantei a preferat sa-si serbeze ziua la o cherhana din Vadu.

Mazare si-a inceput ziua pe mare. A avut noroc de vant bun, asa ca s-a despartit cu greu de zmeul si de placa lui. In timp ce pe mare, primarul se lasa prada adrenalinei, pe mal, bucatareasa pregatea de zor meniul: mancare traditionala, la ceaun.

Aproape toti invitatii au venit la brat cu cineva. Numai sarbatoritul a fost singur, cel putin cata vreme a stat presa acolo. Telefonul edilului a sunat toata ziua, dar cine sa-l auda cand sarbatoritul a fost mai mult pe valuri. Mesajele insa, le-a citit pana la ultimul.

De la petrecere nu a lipsit mama primarului, dar nici fratii acestuia: senatorul Alexandru Mazare si omul de afaceri Mihai Mazare. Pe tortul pe care i l-au pregatit apropiatii statea o bicicleta, trimitere directa la cel mai recent hobby al edilului.Rihanna pune singuratatea pe seama faimei de care se bucura... VIDEO! Ana Maria, logodnica Burlacului, s-a intors la scoala...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri