Live acumFilm: Maleficent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

VIDEO! Vezi cum vor arata vedetele la batranete!

Nu au reusit paparazii cei mai inversunati ce a reusit un simplu program de calculator, in a strica imaginea impecabila a vedetelor noastre.

Programul care adauga ani face din Andreea Marin o Zana a surprizelor. O femeie atragatoare, distinsa, dar cu trasaturi glaciale. Peste ani, gropitele Andreei Marin vor fi o amintire.

Sa trecem la Mihaela Radulescu! Acelasi program care ne arunca in viitor ne-o infatiseaza cu multe riduri de expresie.

La 60 de ani, Bianca Dragusanu nu ar mai avea cum sa faca furori. Daca fotomodelul nu va trece pe la chirurgii esteticieni, trecerea anilor isi va spune cuvantul. Doar frumusetea ochilor albastri va ramane intacta!

Nici Monica Gabor nu va scapa de povara anilor. Potrivit predictiilor facute de computer, la 55 de ani fosta diva de la Izvorani va arata mai imbatranita decat mama ei acum.

Oana Zavoranu va deveni o doamna atragatoare per ansamblu, care se va mentine bine si la 70 de ani. Surasul pare sa-i dispara, fiind inlocuit unul mai nostalgic, daca nu chiar trist.

Cea mai senzuala mamica din Romania, Nicoleta Luciu, pare ca va fi si ea destul de afectata de trecerea anilor. Cearcane si cute adanci, insa nu dispare aerul de distinctie.


Recomandari