VIDEO! Vezi semifinalistii Burlacitei: Andrei, Adrian, Claudiu si Alin!

Tensiuni noi in Burlacita, dupa ce un pretendent eliminat a revenit in show. Totusi, in semifinala, au patruns numai patru dintre concurenti.

In timp ce competitia pentru inima Burlacitei este din ce in ce mai apriga, un fost pretendent eliminat a primit sansa de a reveni in show.

Adica tocmai Stefan, unul dintre concurentii care s-a integrat cel mai putin intre baieti. Astfel ca aparitia lui pe plaja, in cadrul unei prezentari de moda a socat si nemultumit pe restul baietilor ramasi in competitie. Reintalnirea cu Bianca Dragusanu a avut parte insa de mai mult succes. Bulacita i-a marturisit ca l-a reprimit in show din cauza poeziei pe care i-a scris-o in ziua eliminarii.

In cadrul prezentarii de moda la care ii supune Catalin Botezatu, pretendentii Burlacitei sunt la un moment dat surprinsi schimbandu-se de haine si ramanand in fundul gol.

La intalnirea cu Stefan, Burlacita se plange insa de baietii ei, marturisind ca nu are subiecte de conversatie cu ei si ca nu se simte apropiata, nici macar cucerita de acestia. "Dupa un numar de intrebari stas, pur si simplu nu mai avem ce discuta impreuna", a spus Bianca Dragusanu.

Stefan nu se ridica insa la asteptarile Burlacitei. In cadrul intalnirii private bea o intreaga sticla de sampanie, iar spre seara in club asteapta retragerea Biancai Dragusanu pentru a-i face avansuri unei animatoare.

A doua zi, o surpriza placuta se transforma intr-una neplacuta. Burlacita lesina in camera, inainte sa poata da ochii cu pretendentii. Se pare ca dieta stricta pe care a adoptat-o inca de la Bucuresti o aduce inca o data in pragul prabusirii. Catalin Botezatu cheama un echipaj de ambulanta.

Cateva ore mai tarziu, Burlacita arata fresh si gata de munca, mai ales ca in largul marii, pe vas, este supusa unei minisedinte foto profi cu pretendentii sai.

Surpriza romantica a venit din partea lui Alin, cel care a rapit-o pe Burlacita cu o salupa, apoi a sarit in apa si dupa cateva clipe de inot a revenit in barca cu o ladita de comori.

Burlacita incheie cea mai recenta editie a show-ului in mod incendiar, cu sanii la vedere. Bianca Dragusanu a inotat topless la rasaritul soarelui, spre a-l surprinde pe Adrian, instructorul de fitness. Cei doi au parte de cel mai romantic mic dejun din viata lor. La capatul lui, Burlacita l-a atentionat pe Adrian: "Sunt imprevizibila, in locul tau nu as fi asa de sigura".

Ceremonia de eliminare a fost dramatica. Semifinalistii Burlacitei au fost Andrei Jilavu, Adrian, Claudiu si Alin. Semifinala se va desfasura in exoticul decor al Ibizei, unde cei patru concurenti vor da tot ce pot pentru a trece in marea finala.

Ultimele știri