Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Viorel Lis, filmat când își face de cap! Oana a arătat totul, fără reținere: „Asta e plăcerea omului”

Nu mai este o surpriză faptul că Oana Lis este una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete de la noi. De data aceasta, blonda a reușit să îi șocheze pe mulți cu ipostaza în care l-a surprins pe Viorel Lis, soțul său!

Oana Lis a făcut dezvăluiri neașteptate despre soțul spău

Oana Lis a reușit să îi lase mască pe cei care o urmăresc pe pagina sa de Facebook, după ce a postat un clip video în care îl filmează pe ascuns pe soțul său, celebrul fost edil al Capitalei, Viorel Lis.

VIOREL LIS, FILMAT DE OANA CÂND JOACĂ LA PĂCĂNELE

Blonda nu pare deloc rușinată de ceea ce a surprins în imagini. În filmarea făcută publică îl putem observa pe Viorel Lis la păcănele, la o locație din București pe care, probabil, o frecventează.

citește și: Viorel Lis, între viaţă şi moarte! Ce i-au cerut medicii Oanei să facă pentru salvarea soţului ei

„După marea pandemie...e bine venită marea păcăneala!!!😉😊😁😆😝🤪Hai sa-i tineti pumnii!!! ...poate câștiga si ma duce si pe mine la mare!!!🙂”, a fost mesajul Oanei Lis, care a făcut senzație. Unii s-au amuzat și au urat noroc fostului edil, alții au preferat în schimb să fie ceva mai cârcotași.

„Nu creeeed”, „Asta e plăcerea omului. Noi ai dorim sănătate și toate cele bune”, „Succes”, sunt doar o parte din comentariile primite de Oana Lis la clipul video în care apare soțul său, jucând de zor la aparate.

citește și: O să devină părinți! Oana Lis l-a convins pe Viorel să adopte un copil

Nu a mai durat mult și se pare că Viorel Lis a avut parte de o bucurie la păcănele!

„Pensionar sa fii, noroc sa ai!!!🤣🤪”, a fost mesajul postat ulterior de Oana Lis, semn că soțul său a avut noroc și chiar sunt șanse să meargă curând la mare!

Recomandari