Viorel Lis se reface greu după ce a fost externat din spital, iar Oana se preocupă intens de aspectul fizic. Transformare totală!

Acum o lună, Viorel Lis, fostul primar  al Capitalei, a ajuns la spital cu probleme grave de sănătate. A fost operat de colecist, iar starea lui nu a foarte bună. De când s-a externat, fostul edil a slăbit enorm de mult, iar refacerea este uan grea.

Acum o lună, Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a ajuns la spital cu probleme grave de sănătate. A fost operat de colecist, iar starea lui nu a foarte bună. De când s-a externat, fostul edil a slăbit enorm de mult, iar refacerea este uan grea.

Cel mai mult suferă Oana, soția lui frumoasă, care nu o dată a recunoscut că nu ar putea trăi fără persoana iubită. Cu toate astea, diva a găsit resursele necesare pentru a se preocupa și de aspectul ei fizic.

În urmă cu câteva zile, Oana a dezvăluit prietenilor de pe Facebook că a renunțat la extensii și a adoptat un look natural, deloc artificial. Mai mult, blondina nu mai mizează nici pe machiaj foarte mult.

Vă reamintim că atunci când soțul ei lupta pentru viață de pe un pat de spital, Oana a recunoscut că trece prin momente crunte și că niciodată casa nu a fost mai goală. „Hey, ce faceți!? La mine e momentul ăla când ești singură în casă si parca începe sa scârțâie toata mobila!!!...”, a fost mesajul blondei, postat la 5.00 dimineața.

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor '90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton.

Ultimele știri