Viorica de la Clejani e de nerecunoscut după o nouă intervenție estetică. A fost desființată de fani

Viorica de la Clejani e de nerecunoscut și îi face concurență serioase fiice sale, Margherita, în materie de operații și estetice. După ce și-a injectat buzele, și-a ridicat pomeții și și-a intins pielea, Viorica a apelat la o nouă intervenție care a fost intens criticată de fanii săi de pe internet.

Viorica de la Clejani e de nerecunoscut și îi face concurență serioase fiice sale, Margherita, în materie de operații și estetice. După ce și-a injectat buzele, și-a ridicat pomeții și și-a intins pielea, Viorica a apelat la o nouă intervenție care a fost intens criticată de fanii săi de pe internet.

Cântăreața și-a tatuat sprâncenele și s-a pozat în toata splendoarea, mărturisind că se simte excelent cu noul look. Doar că odată postată imaginea, valuri de critici au curs de la admiratorii care sunt de părere că Viorica era mult mai frumoasă naturală.

Erai frumoasă rău naturală!’, i-a comentat cineva la postarea cu pricina.

„Cea mai tare mă simt cu sprâncenele astea! (...) Sunt naturală mai jos, dacă mă înţelegi!’, a venit imediat și replica Vioricăi de la Clejani, ce pare că se simte mai bine ca niciodată în pielea sa.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri