Vlad Gherman, anunț ce i-a surprins pe fani! Ce a făcut actorul, după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Sunt foarte fericit”

Vlad Gherman este extrem de fericit și a ținut să împartă acest lucrcu și cu fanii săi, prin intermediul unui Story postat pe Instagram. Ce s-a schimbat în viața celebrului actor, după despărțirea de Cristina Ciobănașu?

Recent, actorul a făcut un InstaStory în care a dezvăluit că este extrem de fericit.

sursa foto: Instagram

Îndrăgitul actor Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit, după o relație de nouă ani. Cei doi au ales să pună dea această neașteptată veste prin intermediul unui clip video postat pe Instagram.

În prezent, filmarea a adunat sute de mii de vizualizări și numeroase reacții din partea fanilor care și-au dorit, până în ultima secundă, ca totul să fie doar o glumă sau o decizie de moment.

Vlad Gherman are și motive de bucurie, după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Cei doi actori din serialele „Fructul oprit”, „Sacrificiul” și „Adela” au dezvăluit faptul că decizia nu a fost una ușor de luat și cu siguranță a fost cântărită pe toate părțile, timp de mai multe săptămâni. La finalul, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au ajuns la concluzia că a merge pe drumuri diferite în viață rămâne cea mai bună soluție.

citește și: Ce a făcut Vlad Gherman, imediat după despărțirea de Cristina Ciobănașu! Fanii au reacționat imediat

Vestea i-a cam luat prin surprindere pe fanii celor doi artiști, căci pe paginile lor de Instagram cei doi au fost mereu extrem de activi, au mers în vacanțe împreună, s-au pozat în ipostaze apropiate și nu au lăsat niciodată să se înțeleagă faptul că aar fi existat vreo problemă.

Confuzi și extrem de îndurerați de această veste, urmăritorii celor doi au încercat să afle detalii.

„Iubirea adevarata inseamna sa ai curajul sa iei o astfel de decizie atunci cand simti ca alegerea de a ramane intr-o relatie in care nu te mai regasesti ar fi un compromis care nu aduce nimic bun”, a mărturisit Vlad Gherman.

Recent, actorul a făcut un InstaStory în care a dezvăluit că este extrem de fericit. Ce veste a data cesta fanilor?

citește și: De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, de fapt. Actorul a explicat totul

„Nu vă dați seama cât de fericit sunt în momentul ăsta. Atât vă spun: mi-am găsit chirie. O să fac și un vlog în care o să vă arăt cum e pe aici acum și, evident, o să vă arăt cum o să fie după ce o să transform locul ăsta. Sunt extrem de fericit, a fost cea mai fericită zi din viața mea, sau cea mai fericită zi din ultima perioadă și abia aștept să vă arăt și vouă. Momentan doar peretele ăsta puteți să-l vedeți”, a dezvăluit Vlad Gherman, spre marea surprindere a fanilor.

Rămâne de văzut cum va alege vedeta să-și amenajeze noua locuință în care a ales să stea, după despărțirea de Cristina Ciobănașu.

Ultimele știri