Vlad Gherman, dezvăluiri la numai 6 zile de la despărțirea de Cristina Ciobănașu: "Am slăbit 7 kilograme"

Vlad Gherman postează pe contul de Youtube un jurnal de după despărțirea de Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherma trece prin clipe grele și spune că are nevoie de oameni în jurul lui în această perioadă

Antena 1

Acesta trece prin clipe grele și spune că are nevoie de oameni în jurul lui în această perioadă, ca să treacă mai ușor peste această perioadă. Deși au fost mulți care au crezut că este vorba despre o a treia persoană, despărțirea lor a venit din cauza faptului că cei doi ajunseseră să nu se mai aprecieze pe ei în primul rând.

Un alt lucru pe care Vlad l-a explicat este de ce au ales să facă publce informațiile despre despărțirea lor. Acesta a motivat că sunt persoane publice și nu i se părea normal ca oamenii să afle din altă parte adevărul despre separarea lor și nu de la ei. Cei doi și-au ținut relația în văzul tuturor în cei 9 ani de când sunt împreună.

De asemenea, Vlad a mai spus că de când s-au despărțit și până acum a slăbit deja 7 kilograme și merge și la psiholog. Acesta a menționat că le răspunde din ce în ce mai rar părinților pentru că îl asaltează și ei cu întrebări.

Momentan, actorul stă la sora lui, dar a spus că mai merge și mai locuiește și la un verișor de-ai săi.

De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, celebrii actori din producțiile „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit”, și-au anunțat fanii că s-au despărțit.

Cei doi actori din producții de succes precum „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit” au decis să anunțe totul sub forma unui clip video postat pe Instagram.

Pentru cei care nu știu, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formau un cuplu de nouă ani, dar cei doi au ajuns recent al concluzia că e mai bine pentru ei să se despartă și să pună astfel capăt relației de iubire.

„Ăsta o să fie un video diferit, un video greu de făcut și un video cu atât mai greu de digerat. Însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit (…). Am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră, care l-a completat pe aocuri.

Ultimele știri