Live acum
Prime Time 20:30Adela

Vlad Gherman, escapadă după ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. Cum se distrează după încheierea relației de 9 ani

Vlad Gherman a dezvăluit recent ce face după despărțirea de Cristina Ciobănașu, alături de care a avut o relație de 9 ani.

Ce face Vlad Gherman după despărțitea de Cristina Ciobănașu

Instagram, Antena 1

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format, timp de 9 ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România.

Cei doi au decis recent să se despartă și au vorbit deschis despre greutățile prin care trec, în ciuda relației amicale pe care încă o au.

După anunțul despărțirii, Vlad a publicat recent imagini despre cum își petrece timpul și cum se distrează acum că e singur.

Ce face Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Actorul a publicat recent o serie de imagini și video-uri pe contul său personal de Instagram, unde a strâns aproape 650 de mii de urmăritori.

Citește și: Ce a postat Cristina Ciobănașu, după despărțirea de Vlad Gherman! Fanii au reacționat imediat. „Mă țin de câteva zile să mă adun”

Se pare că actorul a plecat din oraș la munte, alături de prieteni, ocazie pe care a folosit-o pentru a le arăta urmăritorilor săi peisaje fantastice înzăpezite.

Potrivit video-urilor și imaginilor publicate de Vlad, el a ajuns și pe pârtie la schi, pentru prima dată în viața lui și a promis că va oferi și mai multe detalii fanilor despre experiență, într-un vlog.

”Am schiat pentru prima oară cu doar câteva zile înainte de a împlini 28 de ani. A fost cea mai grozavă experiență din ultima perioadă! O sa fac un vlog despre experiența asta curând,” a scris Vlad alături de cele două imagini pe care le-a publicat, surprinse pe pârtie.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație

“Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Criss și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

Citește și: Criss şi Vlad, primul interviu după despărţire. Actorii răspund sincer întrebărilor primite în social media în emisiunea CulTour

”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni,” a completat și Cristina despre despărțirea de Vlad Gherman.

Recomandari