Live acum
Prime Time 20:30Adela

Vlad Gherman împlinește 28 de ani. Cum s-a pozat alături de Cristina Ciobănașu și ce mesaj a transmis

Vlad Gherman este sărbătoritul zilei de 16 februarie. Actorul a postat pe rețelele sociale imagini în care arată cum își petrece ziua de naștere.

Vlad Gherman și-a petrecut ziua de naștere alături de Cristina Ciobănașu

Antena 1

Vlad Gherman împlinește 28 de ani. Actorul le-a mulțumit fanilor pentru urări și le-a arătat cum și-a început aniversarea. Pe Instastory Vlad Gherman s-a fotografiat alături de tortul său și, ulterior, s-a pozat alături de fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu.

În imagine Crsistina Ciobănașu apare alături de Vlad Gherman, care ține o felie de tort în mână. Actorul a scris „Forever” (Pentru totdeauna), alături de fotografia alături de fosta lui iubită, semn că relația de prietenie continuă după relația de iubire.

Alături de cine și-a sărbătorit Vlad Gherman ziua de naștere

Pe lângă Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a fost alături și de Ruxandra Ion, regizorul serialului „Adela”.

„Indiferent unde mă va duce viața nu voi uita niciodată de unde am plecat. Vă iubesc!”, a scris Vlad Gherman într-o postare ulterioară în care apare alături de Cristina Ciobănașu și soții Ion.

De asemenea, Vlad Gherman a mai postat o fotografie cu el, pentru a le mulțumi fanilor pentru urările aniversare.

„A zis cineva 28? Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje primite”, a scris Vlad Gherman în dreptul fotografiei.

Peste 16 mii de fani au reacționat la fotografia sărbătoritului. Printre cei care i-au urat „La mulți ani” în comentarii s-a numărat colegul său din serialul „Adela”, Răzvan Fodor”.

„La mulți ani sănatoși, Vlăduț!!!28 zici?!?”, a scris Răzvan Fodor.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație

“Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Criss și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

Citește și: Criss şi Vlad, primul interviu după despărţire. Actorii răspund sincer întrebărilor primite în social media în emisiunea CulTour

”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni,” a completat și Cristina despre despărțirea de Vlad Gherman.

Care este motivul pentru care Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să continue colaborarea

Cei doi au declarat că vor continua să lucreze împreună, chiar dacă nu vor mai forma un cuplu și au explicat și de ce: "Am ales să facem în continuare emisiunea CulTour, împreună, pentru că asta a fost o experiență profesională care ne-a legat, pentru că noi a trebuit să controlăm tot, să gândim tot de la bun început și, na, la serial, vine regizorul, îți spune ce ai de făcut, îți înveți textul acasă și îți faci treaba singur, cum ar veni, în relație cu ceilalți actori. La emisiune am lucrat foarte mult împreună, am depus efort și a fost o evoluție profesională foarte importantă pentru noi și am ales să o facem în continuare cu mare drag", spune Cristina Ciobănașu la Observator.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au vorbit deschis despre relația lor.

„În relația noastră respectul a fost foarte important. Noi am vrut să fim cât mai sinceri și transparenți pentru că atâta timp cât noi suntem bine în momentul ăsta și vrem să fim prieteni și vrem să ne avem spatele unul celuilalt ni se pare normal să și promovăm asta, pentru că până la urmă oamenii ne-au urmărit pentru povestea noastră de dragoste și pentru respectul pe care ni l-am purtat. Dacă ne poartă cineva pică, să știe că nu a fost intenționat!", a spus Cristina Ciobănașu, la Antena Stars.

Recomandari