Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Vlăduța Lupău, imagini rare! Cum arăta artista înainte să cunoască celebritatea? | Foto

Vlăduța Lupău a câștigat inimile publicului larg datorită talentului artistic nativ, dar și prin frumusețea sa. A ajuns rapid cunoscută în muzica populară, dar puține persoane știu cum arăta atunci când încă nu devenise celebră.

Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău, în vârstă de 29 de ani, a început să cânte de mică, în corul bisericii. Aceasta și-a cultivat talentul artistic încă de la o vârstă fragedă însă totodată a fost educată și în spirit religios. Datorită infexiunilor vocale aparte, este comparată de către fani cu Andra, iar fanii speră la o colaborare între cele două.

Cum arăta Vlăduța Lupău la 21 de ani

În anul 2012, Vlăduța Lupău avea 21 de ani și încă mai cânta în corul bisericii. Naturalețea sa poate fi observată din imagini, dar, în același timp, și dragostea pentru portul popular. În imaginile surprinse dintr-un videoclip de la acea vreme, Vlăduța Lupău este în mijlocul bisericii. Pe cap poartă o coroniță asortată costumului tradițional, iar chipul îi este candid.

Vlăduța Lupău, imagini rare! Cum arăta artista înainte să cunoască celebritatea? | Foto

Vlăduța Lupău s-a căsătorit anul trecut cu alesul inimii ei, Adrian Rus, care este portarul echipei de fotbal CFR Cluj. Artista este originară din județul Sălaj, iar prima sa apariție televizată a fost în emisiunea Tezaur Folcloric. Atunci, interpreta de muzică populară avea doar patru ani.

Artista își dorește să devină mamă, dar așteaptă să sosească momentul potrivit. Aceasta se axează deocamdată pe cariera în muzica populară. Știe însă că se poate baza pe sprijinul părinților săi atunci când se va produce fericitul eveniment pe planul personal.

„Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta. Îmi place cel mai mult la el (n. red. – Adrian Rus) că mă iubește”, a declarat acum ceva timp Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău, imagini rare! Cum arăta artista înainte să cunoască celebritatea? | Foto

Recomandari