"Vom supraviețui", au strigat vedetele de la Hollywood! O nouă versiune a melodiei ”I Will Survive”, înainte de învestitura lui Donald Trump, VIRAL pe net

Un celebru hit din 1978, "I will survive" a fost interpretat într-o manieră originală, vers după vers, de peste 20 de vedete ale ecranului. Printre ele, Emma Stone, Natalie Portman, Amy Adams sau Matthew McConaughey.

Un celebru hit din 1978, "I will survive" a fost interpretat într-o manieră originală, vers după vers, de peste 20 de vedete ale ecranului.

Printre ele, Emma Stone, Natalie Portman, Amy Adams sau Matthew McConaughey. Clipul a fost realizat pentru revista americană W care îl plasează în contextul politic al momentului în care Donald Trump se pregăteşte să depună jurământul.

După cum se ştie, la Hollywood aproape nimeni nu a susţinut candidatura lui Trump iar alegerea sa este privită ca un dezastru.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri