"Vom supraviețui", au strigat vedetele de la Hollywood! O nouă versiune a melodiei ”I Will Survive”, înainte de învestitura lui Donald Trump, VIRAL pe net

Un celebru hit din 1978, "I will survive" a fost interpretat într-o manieră originală, vers după vers, de peste 20 de vedete ale ecranului. Printre ele, Emma Stone, Natalie Portman, Amy Adams sau Matthew McConaughey.

Un celebru hit din 1978, "I will survive" a fost interpretat într-o manieră originală, vers după vers, de peste 20 de vedete ale ecranului.

Printre ele, Emma Stone, Natalie Portman, Amy Adams sau Matthew McConaughey. Clipul a fost realizat pentru revista americană W care îl plasează în contextul politic al momentului în care Donald Trump se pregăteşte să depună jurământul.

După cum se ştie, la Hollywood aproape nimeni nu a susţinut candidatura lui Trump iar alegerea sa este privită ca un dezastru.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri