Vor împărţi 150 de milioane de dolari şi custodia a doi copii!! Chris Martin şi Gwyneth Paltrow şi-au anunţat despărţirea pe internet

Au fost unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood! După zece ani de relaţie, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au decis să divorţeze. Vor avea de împărţit o avere evaluată la 150 de milioane de dolari, dar şi custodia celor doi copii, Apple şi Moses.

Au fost unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood! După zece ani de relaţie, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au decis să divorţeze. Vor avea de împărţit o avere evaluată la 150 de milioane de dolari, dar şi custodia celor doi copii, Apple şi Moses.

Despărţirea a fost anunţaţă pe internet, printr-o felicitare virtuală, chiar de actriţă. Ea a dezvăluit faptul că s-au luptat mai bine de un an să salveze căsnicia.

"Este foarte trist faptul că am decis să ne despărţim. Ne-am străduit să ne fie bine în ultimul an, împreună, dar şi separat, pentru a ne dea seama dacă mai există vreo şansă pentru noi, şi am ajuns la concluzia că ne vom despărţi, chiar dacă ne iubim foarte mult. Oricum, suntem şi vom fi mereu o familie şi, din multe puncte de vedere, suntem acum mai apropiaţi decât am fost vreodată. Suntem părinţii a doi copii minunaţi şi cerem ca spaţiul şi intimitatea lor, dar şi a noastră, să fie respectate în aceste momente dificile. Mereu ne-am ţinut relaţia departe de ochii lumii şi sperăm să rămână aşa chiar şi acum când am decis de comun acord să ne despărţim", a scris Gwyneth.

Actriţa în vârstă de 41 de ani şi solistul trupei Coldplay, de 37 de ani, s-au cunoscut în 2002, la un concert de-al artistului. Cei doi s-au căsători în secret, în decembrie 2003, în Mexic, şi au împreună doi copii: Apple, de 9 ani, şi Moses, de şapte ani. De-a lungul celor zece ani, ei au încercat să ţină relaţia cât mai departe de ochii presei.

Totuşi, numeroase detalii picante şi dezvăluiri incredibile au devenit publice. Anul trecut, presa din Marea Britanie a scris ca Gwyneth ar avea o relaţie cu soţul modelului Elle MacPherson, Jeff Soffer. Ea a dezminţit orice informaţie. De asemenea, actriţa a recunoscut că a trecut printr-o depresie puternică după ce a pierdut cea de-a treia sarcină.

Gwyneth şi Chris au împreună o avere evaluată la 150 de milioane de dolari, care include numeroase proprietăţi în Marea Britanie şi SUA. Anul trecut, s-au mutat din Londra la Los Angeles, însă Chris Martin a declarat că vrea să se întoarcă în Marea Britanie imediat ce copiii vor termina şcoala.

În prezent, Chris Martin se află într-un turneu de promovare al celui mai nou album al trupei Coldplay, "Ghost Stories", iar Gwyneth Paltrow filmeză alături de Johhny Depp pentru filmul "Mortdecai".

FOTO: Hepta

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri