Vulpița și Viorel, surpriză la întoarcerea acasă. Cum au fost întâmpinați la Blăgești

Vulpița și Viorel nu mai sunt vedete. Ei s-au întors acasă, la Blăgești.

Vulpita

Cea care i-a întâmpinat cu drag a fost chiar soacra Vulpiței. Ea a reușit să-i convingă pe cei doi să renunțe la celebritate și să se întoarcă acasă la fetița lor.

Mama lui Viorel a venit la București pentru a discuta cu cei doi despre viața lor și despre faptul că fetița lor are nevoie de părinții ei.

La întoarcerea acasă, cei doi nu au fot întâmpinați așa cum și-au imaginat

O vecină a povestit, conform EVZ, că Vulpița nu a fost primită prea bine de către socrii ei după ce a apărut la televizor cu un alt bărbat. Situația a revenit la normal în scurt timp, mai ales datorită câștigurilor pe care soții Stegaru le-au înregistrat.

"Au fost primiți bine, în mare parte, însă satul vorbește în continuare despre ei și despre ceea ce s-a întâmplat în București. S-au certat puțin atunci când au venit acasă, Ilinca le-a reproșat că ea este bătrână și nu mai poate să se ocupe de copilul lor, că trebuie să lase circul acolo unde l-au și găsit și să stea acasă, pentru copilul lor", a mai spus veccina, conform EVZ.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri