Vulpița și Viorel, surpriză la întoarcerea acasă. Cum au fost întâmpinați la Blăgești

Vulpița și Viorel nu mai sunt vedete. Ei s-au întors acasă, la Blăgești.

Vulpita

Cea care i-a întâmpinat cu drag a fost chiar soacra Vulpiței. Ea a reușit să-i convingă pe cei doi să renunțe la celebritate și să se întoarcă acasă la fetița lor.

Mama lui Viorel a venit la București pentru a discuta cu cei doi despre viața lor și despre faptul că fetița lor are nevoie de părinții ei.

La întoarcerea acasă, cei doi nu au fot întâmpinați așa cum și-au imaginat

O vecină a povestit, conform EVZ, că Vulpița nu a fost primită prea bine de către socrii ei după ce a apărut la televizor cu un alt bărbat. Situația a revenit la normal în scurt timp, mai ales datorită câștigurilor pe care soții Stegaru le-au înregistrat.

"Au fost primiți bine, în mare parte, însă satul vorbește în continuare despre ei și despre ceea ce s-a întâmplat în București. S-au certat puțin atunci când au venit acasă, Ilinca le-a reproșat că ea este bătrână și nu mai poate să se ocupe de copilul lor, că trebuie să lase circul acolo unde l-au și găsit și să stea acasă, pentru copilul lor", a mai spus veccina, conform EVZ.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri