Căutare Live

Vulpița Veronica, imagine ce a scos la iveală un detaliu neașteptat. Ce au observat toți

Vulpița Veronica și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un Story în care toți au putut observa un detaliu neașteptat despre tânăra din Blăgești.

Tânăra din Blăgești și-a surprins urmăritorii cu ultima imagine publicată pe Instagram

Antena 1

Vulpița Veronica din Blăgești a devenit cunoscută după numeroasele sale apariții în emisiunea Acces Direct de la Antena 1, acolo unde a încercat să își salveze relația cu Viorel Stegaru, soțul său, dar și să demonstreze că zvonurile despre infidelitățile sale sunt false.

În primăvara acestui an, Vulpița a devenit mamă pentru a doua oară și a ales să renunțe la aparițiile din emisiune și să se întoarcă acasă, pentru a avea grijă de familia sa. De curând, tânăra a publicat pe Instagram un Story ce a scos la iveală un detaliu neașteptat.

Vulpița Veronica a publicat pe Instagram o imagine ce a scos la iveală un detaliu neașteptat

Vulpița Veronica, soția lui Viorel Stegaru din Blăgești, a cunoscut faima după ce a avut parte de numeroase apariții în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Pe lângă faptul că a avut ocazia de-a lansa piese ce au adunat milioane de vizualizări pe YouTube, aceasta a descoperit și cum este traiul de la București.

Citește și: Vulpița Veronica, imagini recente din casa ei și a lui Viorel. Cum s-au filmat cei doi soți

La scurt timp după ce a decis să se întoarcă acasă și să renunțe la faimă, Vulpița Veronica a aflat că este însărcinată și a născut în luna mai a acestui an un băiețel, devenind astfel mamă pentru a doua oară. De atunci, aceasta nu a mai fost la fel de activă pe rețelele sociale, dar și-a mai bucurat ocazional fanii cu poze și clipuri video.

De curând, aceasta a publicat un Story pe pagina sa de Instagram. Aceasta apare purtând o geacă de iarnă, cu părul despletit și zâmbind.

@veronica_vulpita_oficial Un an bun va doresc 💙 #vulpita #viorel #veronicavulpita #foryou ♬ Ameno Amapiano - Remix - Goya Menor & Nektunez

Acest detaliu arată despre tânără că, deși nu mai apare pe sticlă, ea și-a găsit fericirea, dar nu a uitat să transmită câte un gând bun la ocazii speciale.

Pe TikTok, aceasta a urat tuturor un an bun, semn că tânăra din Blăgești se gândește deja la Revelion. La fel a făcut și de Crăciun, atunci când transmis urări celor mai bine de o sută optzeci și cinci de mii de urmăritori ai săi.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au venit la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 pentru a-și rezolva problemele conjugale și pentru a pune capăt zvonurilor lansate de niște săteni cu privire la infidelitatea tinerei. Lucrurile s-au complicat atunci când un tânăr a pretins că este amantul Vulpiței, dar și când părinții lui Viorel Stegaru au venit cu fel și fel de acuzații la adresa nurorii lor. Astfel, povestea celor doi s-a transformat într-o „telenovelă” ce a fost urmărită de milioane de români, timp de mai multe luni.

Ulterior, după ce au lansat chiar și piese de succes cu milioane de vizualizări și după ce au trecut prin numeroase peripeții la București, aceștia au decis să se retragă acasă, ca să trăiască în liniște. La scurt timp după, cei doi au anunțat că urmează să devină părinți din nou.

Catherine Zeta-Jones „topește iarna” cu un decolteu generos, printr-o postare pe rețelele sociale... Oana Roman, despre mama sa: “Are nevoie zilnic de îngrijire, de monitorizare. Îmi doresc o minune. Sper să nu ajungeți c...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x