Wanda Nara: Secretul nostru? Maxi Lopez m-a luat de „crescut"

El, unul dintre cei mai talentati atacanti argentinieni. Ea, una dintre cele mai frumoase bombe-sexy din Tara Tangoului. Aparent, relatia lor pare una imposibil de intretinut, insa Maxi Lopez si Wanda Nara demonstreaza tuturor cuplurilor fotbalist-model ca se poate. Cum? Secretul sta in primul capitol al povestii lor de dragoste.


Reteta a functionat de minune si, acum, la 23 de primaveri, Wanda are deja un copil, Valentino, si este insarcinata in trei luni. „Sper sa fie fetita acum", a mai spus tanara, completata imediat de sotul ei: „Eu vreau baiat! De fapt, vreau cinci baieti, ca sa fac o echipa de fotbal in sala".

Ca de obicei, insa, ultimul cuvant tot femeii ii apartie. „Nu stiu ce vrei tu, dar eu, dupa trei copii, nu mai fac niciunul", a conchis Wanda.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri