William si Catherine au primit 60.000 de scrisori de felicitare din lumea intreaga

Cum Ducele si Ducesa de Cambridge sarbatoresc sase luni de la casatorie, a iesit la iveala ca faimosul cuplu a primit 60.000 de scrisori de felicitare de la oameni din toata lumea, de cand si-au anuntat logodna si pana acum.

Cele 60.000 de mii de felicitari ale cuplului regal le intrec numeric pe cele 10.000 de scrisori primite de catre Regina Elisabeta si Printul Filip, la nunta lor din 1947.

Cele mai multe felicitari au sosit in doua etape. Prima data atunci cand Printul William si Kate si-au anuntat logodna, iar a doua oara...

Citeste continuarea in Nunti VIP

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri