"Wonderful Life" trebuie să continue! Muzicianul Black, între milioanele de mesaje de încurajare și lupta pentru viață: urmează sa devină bunic

 

Muzicianul britanic Black, devenit celebru în întreaga lume în 1987 cu melodia ''Wonderful life'', este internat în comă, în ''stare critică'', într-un spital din Irlanda după ce a suferit un accident de trafic.

Ultimele informații despre starea gravă în care se află solistul au fost furnizate de către unul dintre reprezentanții săi. Potrivit Agerpres, interpretul de 53 de ani se află în secția de terapie intensivă de la Spitalul Universitar din Cok, din sudul Irlandei, din cauza unor răni grave din zona capului.

Coperta albumului lansat în 1987, care s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare

Tragicul incident a avut loc marți, în timp ce el se îndrepta, la volanul automobilului propriu, către aeroport. Plecase de la reședința sa din localitatea Schull, din comitatul Cork, pentru a deplasa în orașul scoțian Edimburgh unde avea programat un concert.

'Trebuie să așteptăm', a afirmat reprezentantul cântărețului într-un scurt comunicat de presă, potrivit căruia, alături de Black se află în permanență familia lui: soția, Camilla, și cei trei copii ai lor.

Pe numele său real Colin Vearncombe, artistul, născut la Liverpool, s-a stabilit în Irlanda în urmă cu zece ani și va deveni bunic în curând, când se va naște băiatul primului său fiu. Evenimentul este prevăzut pentru data de 17 mai, Ziua Sfântului Patrick, patronul spiritual al Irlandei.

Colin Vearncombe s-a făcut cunoscut sub pseudonimul Black cu mai multe melodii, la sfârșitul anilor 1980, dar a avut o prolifică activitate și folosindu-și numele real, cu care a semnat 15 albume, mai multe volume de poezii și tablouri.

Printre piesele sale de căpătâi se numără balada "Wonderful life", lansata în 1987, în albumul cu același nume, ce s-a bucurat de un succes răsunător. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe