Wow, nu ai cum să nu le confuzi pe aceste vedete! Și nici nu sunt rude!

 
+7 click pentru
galerie

Nu ai cum să nu te miri! Tu știai că aceste vedete seamănă atăt de mult între ele? Există câteva celebrități ale Hollywood-ului care seamănă ca două picături de apă. Ar putea să facă schimb, din când în când, atunci când nu au chef să se prezinte, de pildă, la filmări. 

Haideți să vedem cât de izbitor seamănă acești artiști. 

 Keira Knightley și Natalie Portman - Seamănă atât de mult, încât frumoasa actriță, Keira, a făcut  un comentariu:  “Sunt confundată des cu Natalie, dar și cu Rachel Wisz și Anne Hathaway” 

Nina Dobrev și Emmanuelle Chriqui - În timp ce mulți o știau pe Nina din „The Vampire Diaries”, unii au dat un search pe Google pentru a afla cine este Emmanuelle. Chriqui a jucat în serialalele „Entourage” și „The Mentalist”.

Thandie Newton și Zoe Saldana

 Wow! Asta te face să fii de acord cu expresia "seamănă izbitor " - Javier Bardem și Jeffrey Dean Morgan

 Ben Schwartz și Joe Keery - Când serialul „Stranger Things” s-a lansat, mulți fani au avut un sentiment ciudat în legătură cu Steve, personajul lui Joe Keery. Ben și Joe s-au întâlnit și au profitat de asemănarea lor făcând câteva selfie-uri.

Danielle Radcliffe și Elijah Wood - Nici nu mai contează cine joacă în film, oricum trăsăturile lor fizice sunt aproape identice. 

 Katy Perry și Zooey Deschanel - Nici măcar nu sunt surori! 

Selena Gomez și Lucy Hale - Una este cântăreață, iar cealaltă este actriță.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe