Căutare Live

X Factor 2021, 26 noiembrie. Leyla Salman și Elie Hadad, interpretează o piesă de la Solomon Burke, „Cry To Me”

Leyla Salman și Elie Hadad au cântat frumos pe scena X Factor 2021, în etapa de Bootcamp a Deliei, dar nu au convins-o îndeajuns.

X Factor 2021, 26 noiembrie. Leyla Salman și Elie Hadad, interpretează o piesă de la Solomon Burke, „Cry To Me”

Antena 1

Leyla Salman și Elie Hadad au părut că nu s-au înțeles prea bine la repetiții, iar acest lucru s-a văzut în etapa de Bootcamp. Cei doi au părut că nu aveau chimie, așa cum au și spus înainte de a urca pe scenă.

Leyla Salman și Elie Hadad au cântat „Cry to me” în etapa de Bootcamp a Deliei de la X Factor 2021

Leyla Salman a urcat pe scena X Factor foarte emoționată, dar încrezătoare că momentul ei va fi unul impresionant, în etapa de audiții. Același lucru s-a întâmplat și cu Elie Hadad. Iată că în această etapă, de Bootcamp, nu au reușit să o convingă pe Delia, care nu le-a oferit un scaun.

„Nu ne-am înțeles din prima clipă, dar din a doua a fost super bine. Eu sunt pe rock, blues. Eu sunt pe balade. A fost un moment în care am zis nu prea merge. Dar am avut și un sprijin din exterior. În seara asta dărâmăm tot, vom fi bombă”, au spus cei doi.

Jurizare Leyla Salman și Elie Hadad la X Factor 2021, 26 noiembrie

„Bine voce individual, bine împreună. Îmi place chimia dintre voi. M-ați făcut să stau atent toată piesa, eu v-aș da un scaun”, spune Florin Ristei.

„Era bine dacă exista un duet în adevăratul sens al cuvântului, avețin voci bune. Momentul mi-a plăcut, nu a fost preferat, din ce am văzut, dar Delia decide”, spune Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2021, 10 septembrie. Leyla Salman a făcut furori cu vocea ei puternică, interpretând melodia One And Only

„A fost chimie între voi, împreună ați reușit să dialogați foarte bine, bravo”, spune Loredana.

„Măi, dar ce e cu starea asta? Voiam să vă văd cu mai mult entuziasm. Nu am să vă dau un scaun în seara asta, îmi pare rău, rău”, spune Delia.

Cine sunt Leyla Salman și Elie Hadad de la X Factor 2021

Citește și
colaj delia
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
colaj gina pistol
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
colaj de fotografii cu virgil iantu
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Mai multe articole

Leyla a spus că la început, când s-a înscris pentru X Factor, era extrem de entuziasmată și pregătită să vină cu energie, dar pe parcurs acel vibe s-a disipat. Leila are 27 de ani, este din București, dar are origini arabe. Tatăl ei este din Kuweit, iar mama este româncă.

Citește și: Un concurent din echipa Loredanei şi-a cunoscut familia pe scena X Factor: „Suntem mândri cu toții de fratele nostru”

Elie Hadad venise inițial la susținerea soției sale, dar iată că a făcut parte dintr-un grup.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Cine este soția lui Nuțu Cămătaru. Claudia Balint a devenit cunoscută când a apărut într-un videoclip de manele... Tzancă Uraganu, tariful impresionant pe care îl cere pentru un eveniment. Câț trebuie să scoți din buzunar pentru a-l in...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri