Căutare Live

Yoko Ono le premiaza pe rusoaicele de la Pussy Riot

Yoko Ono le va oferi un premiu pentru pace rusoaicelor din trupa Pussy Riot, relateaza The Telegraph. Bursa pentru pace „LennonOno” le va fi acordata acordata in cadrul unei ceremonii care va avea loc la New York.

Hepta

Trei dintre memebrele formatiei Pussy Riot se afla in inchisoare, asa ca premiul va fi ridicat de Piotr Verzilov, sotul uneia dintre ele. Yoko Ono va oferi acest premiu pentru pace alaturi de Suzanne Nossel, directorul filialei americane a organizatiei Amnesty International.

Rusoaicele vor primi distinctia cu 10 zile inainte de inceperea procesului in apel initiat de cantaretele care au fost condamnate pentru huliganism si incitare la ura religioasa.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Cheloo: "Ar trebui sa nu ne mai fie scarba cu natia noastra”...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri