Căutare Live

Zsa Zsa Gabor se pregateste sa moara!

Zsa Zsa Gabor a fost internata la auzul vestii la Liz Taylor a murit. Zsa Zsa Gabor este convinsa: "Eu urmez!"

Vestea mortii prietenei sale, Elizabeth Taylor, i-a provocat Zsa Zsei Gabor o criza de tensiune. La cei 94 de ani ai sai, Zsa Zsa Gabor a primit stirea foarte greu, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Actrita a fost internata de urgenta cu tensiune foarte mare, asta dupa ce abia iesise din spital cu cateva saptamani in urma, cand suferise o operatie de amputare a piciorului.

Se pare ca imediat dupa operatie, Liz Taylor a vizitat-o pe Zsa Zsa Gabor la spital si si-a luat adio de la ea, convinsa ca este ultima intalnire.

Cu toate astea, Zsa Zsa Gabor nu a fost pregatita pentru pierderea lui Taylor. Sotul ei a marturisit presei ca Zsa Zsa Gabor este acum sigura ca ea va urma la rand.

"Eu voi muri urmatoare. Moartea loveste de trei ori, in februarie a murit Jane Rusell, acum a murit Elizabeth Taylor, eu sunt urmatoarea la rand"!, s-a plans Zsa Zsa Gabor.

Foto: Hepta

Crudu si Bianca se combina cu Andreea Spataru!... VIDEO! Elizabeth Taylor, inmormantata langa Michael Jackson...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri