Căutare Live

ȘOC în lumea manelelor. Fanii lui Florin Salam au înlemnit când au auzit zvonul că manelistul ar fi MURIT!

După bătaia pe care a luat-o Florin Salam la Milano, la o nuntă românească, s-a răspândit un zvon care i-a înspăimântat pe românii de acolo

După bătaia pe care a luat-o Florin Salam la Milano, la o nuntă românească, s-a răspândit un zvon care i-a înspăimântat pe românii de acolo.

Și anume, se auzea că manelistul Florin Salam ar fi mort în camera de hotel, conform EVZ.

Salvatorul lui Florin Salam rupe tăcerea! Unde era artistul când toţi credeau că a fost răpit

„Era o nebunie în Italia printre noi, românii, din zonă! Nimeni nu ştia ce se întâmplă de fapt cu manelistul!

Noi am aflat ca era mort deja în cameră de hotel, iar vestea asta s-a răspândit cu repeziciune. Eram de-a dreptul şocaţi! Am înţeles că, iniţial, Florin Salam a fost bătut cu bestialitate în Milano, dar chiar să fie ucis, ar fi fost ceva foarte grav! Noroc că peste câteva ore s-a făcut lumina în cazul lui şi am aflat că este teafăr, dar speriat!

Razboi periculos in lumea interlopa. Ce mesaj a primit agresorul lui Florin Salam

Atunci, s-au liniştit toţi. Va daţi seamă ce zarvă s-ar fi făcut pe aici ca violentă de la nuntă să se transforme în vreo crimă! Slavă Domnului că nu s-a întâmplat aşa şi până la urmă, cântăreţul a ajuns în perfectă stare în Romania”, a declarat un român stabilit în Italia de mai bine de 15 ani.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Ultimele știri