Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

„Nadia a murit!”. Momentul în care toată planeta a încremenit! Cum a ajuns marea gimnastă a ROmâniei să fie „ucisă” de jurnaliști!

În urmă cu mai mult timp, Nadia Comăneci a fost protagonista unui episod desprins parcă din România contemporană, unde înșelăciunile te păzesc la tot pasul

În urmă cu mai mult timp, Nadia Comăneci a fost protagonista unui episod desprins parcă din România contemporană, unde înșelăciunile te păzesc la tot pasul. Aflată în Statele Unite ale Americii, „Zeița de la Montreal” a fost confundată cu soția unui diplomat care-și pierduse viața în urma unui accident auto.

"Acum vreo 15, 20 de ani, nu mai ţin minte exact, sună telefonul fix, dimineaţa, devreme. Eram acasă, în America, nici nu mă dădusem jos din pat. Răspunde Bart. Cred că erau, dacă-mi amintesc bine, nişte jurnalişti de la Associated Press. Aveau, ziceau ei, veşti teribile. Cum că eu, Nadia, aş fi murit într-un teribil accident. Şi-l şi căinau, cu această ocazie, pe Bart. Condoleanţe, bla, bla, bla… Bart, uşor uluit iniţial, apoi amuzat, le spune că nu-i adevărat, că Nadia e lângă el, teafără şi nevătămată. Ba chiar mă cheamă, pentru confirmare, să le vorbesc în receptor. Doar aşa s-au convins că respir, că trăiesc, că sunt în viaţă.

O anume Nadia şi nu mai ştiu cum, diplomat, după cum s-a constatat ulterior, murise, într-adevăr, într-un accident. Doar că jurnaliştii n-au mai aşteptat să vadă care Nadia. Au sunat direct la Bart să-i transmită condoleanţe. Asta da ştire", a spus Nadia Comaneci, într-un interviu pentru evz.