Antena Căutare

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva!” a susţinut primul concert după ce a născut! Cum a arătat!

Andreea Bălan a revenit pe scenă. Vedeta a susținut primul show după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Ella. A făcut senzaţie cu apariţia ei!

Andreea Bălan a revenit pe scenă. Vedeta a susținut primul show după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Ella. A făcut senzaţie cu apariţia ei!

A revenit foarte ușor la formele inițiale după sarcină pentru că nu a luat prea mult în greutate. În plus, este pasionată de sport și de mâncare sănătoasă.

În urmă cu aproximativ o lună, pe 9 octombrie, Andreea Bălan a devenit mămica unei fetițe superbe, pe nume Ella Maya. Artista a revenit deja pe scenă și și-a reluat concertele și nu ezită, ori de câte are ocazia, să le spună fanilor cât de minunat e să fie mamă.

„Aseară, mireasa a plâns de bucurie si toti cei prezenti ne-au răsplatit cu multe aplauze”, a scris vedeta pe Facebook și a pus și un clip în care est evident că arată senzațional!

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara. Vă mulțumim!... Fiul Ozanei Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”, un adolescent chipeș și tras prin inel! Cum a avut loc trans...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x