Antena Căutare

Da, fără îndoială, RULETA a fost nemiloasă cu artistul! Dan Ciotoi - "Frate, frăţiorul meu", interpretat magistral de Nadir! Ha, ha!

În cadrul celei de-a XI-a ediţii din sezonul VIII de la "Te cunosc de undeva!", Nadir a cântat melodia interpretată Dan Ciotoi - "Frate, frăţiorul meu", Te cunosc de undeva!,

În cadrul celei de-a XI-a ediţii din sezonul VIII de la "Te cunosc de undeva!", Nadir a cântat melodia interpretată Dan Ciotoi - "Frate, frăţiorul meu", Te cunosc de undeva!

Da, ruleta a fost nemiloasă cu Nadir! Iar noi, telespectatorii, nu am putut decât să ascultăm şi să ne amuzăm copios!

CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal, Sebastian Muntean, Lidia Buble, Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Julie Mayaya și Anisia Gafton sunt concurenții din sezonul XII ”Te cunosc de undeva!”
Care sunt primele personaje pregatite de inspirata ruletă pentru talentaţii concurenţi ai acestui sezon, telespectatorii Antenei 1 vor afla, sâmbătă, 9 septembrie, numai la "Te cunosc de undeva!".

Ozana Barabancea și Aurelian Temișan au "stat" de vorbă cu fanii! Un dialog savuros pe Facebook, aşa cum numai... Ella, fetiţa juratei "Te cunosc de undeva", deja o mică dansatoare? Artista deja o ia la repetiţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x