Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Ana și Raluka, show incendiar “care merită toți banii”, transformate în Cardi B și J. Lo

În a doua ediție a sezonului 16 al emisiunii “Te cunosc de undeva” urcă pe scenă Ana și Ralukca, cu piesa Dinero, transformate în Cardi B și Jennifer Lopez.

ana si ralukca te cunosc de undeva in cardi b si j.lo Galerie
Te cunosc de undeva, 13 februarie. Ana și Raluka | antena 1

Primul cuplu artistic care urcă pe scena transformărilor, la Te cunosc de undeva! este format din Ana și Raluka, după eșecul de săptămâna trecută, când au încercat să combine echipa lor cu cea a lui Liviu și Andrei.

Frumoasele cântărețe se transformă în Cardi B și Jennifer Lopez, pentru un show extrem de fierbinte, cântând piesa “Dinero”.

“Băi, în sfârșit sunteți una cu cealaltă (...) că nu mergea”, le spune Cristi Iacob Anei și Ralukăi, pentru că toată lumea se aștepta să le vadă în această formula.

“Am revenit la forma noastră inițială”, a adăugat Ana Baniciu.

Ana și Ralukca sunt pregătite de răzbunare

De cealaltă parte, Liviu și Andrei, au simțit că au și ei de adăugat ceva.

“Nu a fost chimie niciodată acolo în relația aia. (…) Eu oricum sufeream după ăsta ca un câine”, a spus Liviu Vârciu.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică a devenit Lady Gaga și a fost marea revelație a serii

Pentru a fi sigure că se răzbună, Ana a declarat: “Îi vom distruge (…) Nu sunt pregătiți”.

“De fațadă, fiind actori foarte buni, noi păream că...să nu se simte fetele prost”, a mai mărturisit Liviu.

“Vă facem praf! Vă distrugem! Doamne!”, au strigat Ana și Raluka la repetiții, fiind extrem de determinate să dea tot ce au mai bun.

Cristi Iacob mărturisește că îi era dor de acest cuplu, format din Ana și Raluka, pentru că sunt extrem de vioaie și talentate.

“Abia aștept momentul ăsta pentru că au de făcut două personaje (...) una e mai mahalagioaică și una e prințesă”, a adăugat juratul Te cunosc de undeva!

“Ca peștii în apă, astea două sunt. (…) Eu cred că această piesă este scrisă pentru ele”, a declarat surprinsă Ozana Barabancea.

Pe lângă exercițiile vocale, fetele au avut și de învățat no mișcări de dans, dar nu s-au dat în lături de la nimic, fiind extrem de pline de energie.

Una blondă și cealaltă brunetă, cele două frumoase concurente au urcat în scenă și au arătat de ce își merită locul acolo. În ținute extrem de sexy, cu body-uri negre, dantele și rochii transparente, cele două cântărețe au lăsat jurații cu gura căscată.

O blondă și o brunetă, un show incendiar pe scena Te cunosc de undeva

“Spectaculos! Ne-ați dat pe spate (…) Foarte frumos momentul, foarte sexy. Nu mă așteptam să deschidem așa în forță, spectaculos de sexy”, a spus Andreea Bălan, uimită de talentul fetelor.

“Îmi era dor de amândouă. Vă rog frumos să rămâneți așa, să nu vă vină iarăți idei (…) un moment fabulos, un început de gală senzațional”, a adăugat Cristi Iacob, cu admirație.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică a devenit Lady Gaga și a fost marea revelație a serii

“Foarte sexy, dar deloc vulgare deși sunteți ostentativ îmbrăcate. (…) Ați cântat exact cum v-am zis eu la antrenamente să cântați”, a completat Ozana Barabancea.

“Mi-a plăcut, cred că e prima oară când te aud răpăind la asemenea viteză”, a spus Aurelian Temișan

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele spectaculoase care au atras toate privir... Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Liviu și Andrei, show de zile mari transformați în Alex Velea și Smiley...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x