Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Connect-R și Shift s-au transformat în Ed Sheeran și Stormzy. Cum au cântat „Shape of you”

Connect-R și Shift de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 2 martie 2024 s-au transformat în Ed Sheeran și Stormzy și au făcut show complet pe scena emisiunii.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Connect-R și Shift s-au transformat în Ed Sheeran și Stormzy. Cum au cântat „Shape of you” Galerie
Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Connect-R și Shift s-au transformat în Ed Sheeran și Stormzy. Cum au cântat „Shape of you” | Antena 1

Connect-R și Shift au arătat încă o dată cât de talentați sunt cu o nouă transformare de senzație pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Iată cât de bine le-a ieșit acestora!

Cum au cântat piesa „Shape of you” de la Ed Sheeran și Stormzy, Connect-R și Shift la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024. Ce au spus jurații

Connect-R și Shift au reușit să creeze un moment inedit pe scena de la Te cunosc de undeva! în ediția din 2 martie 2024, cu o transformare de senzație în Ed Sheeran și Stormzy. Cei doi au fost aplaudați și felicitați de jurații show-ului.

Ce le-au spus aceștia celor doi concurenți:

Jurizare Connect-R și Shift la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 2 martie 2024

„Lui Shift nu i-a ieșit atât de bine. Trebuie să te fi aplecat mai mult. Ed Sheeran nu avea foarte multe detalii. Aia cu piciorul era foarte importantă. Îmbrățișarea de la final s-a simțit”, spune Mihai Petre.

„A fost greu dar se vede că ați muncit. Ștefan ești atât de Connect-R, a fost greu să scoți altceva. Mi-a plăcut”, spune Cristi Iacob.

„A fost o provocare foarte mare! Sunt convinsă că ambii l-ați făcut mândru pe tatăl tău, Connect-R”, spune Andreea Bălan.

„Partitura lui Shift a fost mai grea. Ștefan, esti un Ed Sheeran care l-a imitat pe Connect-R”, spune Ozana Barabancea.

„Știam că o să cânte bine, dar nu așa de bine cum a cântat în această seară. Emoție, emoție, emoție și totul la superlativ”, a spus tatăl lui Connect-R care i-a susținut din public în ediția a treia Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 2 martie 2024.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Emi și Cuza, transformare de senzație în Boney M. Ce au cântat și cum le-a ieșit... Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Alexia și Dima s-au transformat în Delia și au cântat piesa „OTZL GLTZ”. Cum a ieșit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x