Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Florin Ristei și Ilona, transformarea amuzantă în Pippo Franco cu piesa „Chi chi Chi co Co Co”

Florin Ristei și Ilona au reușit să creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024, după ce ei s-au transformat în Pippo Franco și au cântat o melodie de copii.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Florin Ristei și Ilona, transformarea amuzantă în Pippo Franco cu piesa „Chi chi Chi co Co Co” Galerie
Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Florin Ristei și Ilona, transformarea amuzantă în Pippo Franco cu piesa „Chi chi Chi co Co Co” | Antena 1

Florin Ristei și Ilona au reușit să surprindă pe toată lumea cu o transfromare amuzantă în Pippo Franco cu o piesă de copii celebră. Cei doi au primit multe laude din partea juraților.

Cum s-au descurcat Florin și Ilona la Te cunsoc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024. Cum a arătat transformarea lor în Pippo Franco

„Pentru mine are o încărcătură emoțională puternică. Nici nu pot să vorbesc despre asta prea mult. Noi am tradus versurile piesei. Cine așteatpă pe unde veo trece, nu merge până nu cântă cocoșul, cocoșul care cântă nu se îndrăgostește niciodată de el. Adică el cântă pentru alții, să se îndrăgostească ele, găinile. Este poveste vieții mele”, au glumit Ilona și Ristei, încă de la repetiții.

Florin și Ilona au creat un moment greu de uitat pe scena emisiunii, în ediția din 2 martie 2024, cu o transformare în Pippo Franco cu o piesă amuzantă de zopii. Cei doi au surprins pe toată lumea, iar jurații au avut cuvinte frumoase de spus despre ei!

Ce au spus jurații:

Jurizare Florin și Ilona la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024

„Nu este deloc simplu. E o anaumită frazare. E o piesă grea, e de copii, dar e grea. În esență, e ofertantă”, spune Ozana Barabancea.

„Nu doar piesele de linie storc lacrimi. Așa plini de bucurie, v-a permis. Bravo, felicitări!”, spune Aurelian Temișan.

„Ați fost geniali, fabuloși. Mi-a plăcut Ilona cum ai făcut ochii, bravo Ristei. Ai intrat cu mare aplomb în personaj”, spune Andreea Bălan.

„Ați fost una dintre plăcerile mele nevinovate, cocoașa, tot. Mie îmi vine să-ți dau o votcă mică. Extraordinar, m-am distrat mult. Umerii în spate, gâtul înainte, mersul cocoșat. Cred că muream de râs când ai făcut greșeala. Nu am vrut să o văd, a fost improvizat. Nici nu mai contează, efectul a fost fantastic”, spune Mihai Petre.

„Sunt ultra satisfăcut. L-ați dus pânăla capăt. S-au împiedicat. Vă felicit cu 20 de mâini”, spune Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Liviu Teodorescu și Jo s-au transofrmat în Karol G și au făcut show de zile mari cu ... Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Barbara și Bella Santiago s-au transformat în Ion Dolănescu și au cântat în română...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x