Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Emi și Cuza, transformare emoționantă în Michael Buble și Blake Shelton. Ce au cântat

În ediția specială de Crăciun, din dată de 24 decembrie 2022, a emisiunii Te cunosc de undeva, Emi şi Cuza s-au transformat în Michael Buble și Blake Shelton si au cantat piesa „Home”.

În ediția specială de Crăciun, din dată de 24 decembrie 2022, a emisiunii Te cunosc de undeva, Emi şi Cuza s-au transformat în Michael Buble și Blake Shelton si au cantat piesa „Home”.

Antena 1

Emi și Cuza nu se mai satură de provocarea Te cunosc de undeva! și au venit, din nou, pregătiți să emoționeze telespectatorii. Câștigătorii sezonului 17 și semifinaliștii sezonului 18 au pus în scenă un moment emoționant cu piesa „Home”, chiar în Ajun de Crăciun.

Emi și Cuza s-au transformat Michael Buble și Blake Shelton și au cântat „Home” la Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022

Mulți ar spune că nu există Crăciun fără colindele lui Michael Buble, iar alăturarea cu Blake Shelton nu face decât ca momentul să fie mult mai magic. Transformați în acești grei ai muzicii de peste Ocean, Emi și Cuza au adus spiritul Sărbătorilor de Iarnă în sufletele tuturor.

Interpretarea lor emoționantă a piesei „Home” cu siguranță a trecut prin TV și a ajuns direct în sufletele telespectatorilor în Ajun de Crăciun.

Jurații au fost extrem de impresionați de momentul lui Emi și Cuza din gala specială și au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Jurizare Emi și Cuza la Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022

„Sunt foarte mândră de ei, de amândoi și de fiecare în parte. Faptul că ei au invățat într-un timp așa scurt această piesă, faptul că ei au demonstrat, de fiecare dată, că și-au făcut temele așa cum a fost referința, pentru mine, ei doi sunt un cuplu de toată stima și aplauzele”, a spus Ozana Barabancea.

„M-am obișnuit atât de tare cu voi, că nu știu cum o să mă dezobișnuiesc...”, a apucat să spună Cristi Iacob, înainte de a fi întrerupt de „rivala” băieților Ilona.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Iulia Albu și Nea Marin au colindat platoul emisiunii cu „Deschide ușa, creștine... Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Ştefan Bănică şi Emilia Popescu, moment magic marca Gheorghe Dinică și Gabi Lunc...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x