Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 29 aprilie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins prin ținutele din această gală. Ce au purtat

Prezentatoarea Te cunosc de undeva!, Alina Pușcaș și jurata Andreea Bălan au făcut atras, din nou, toate privirile cu ținutele de excepție pe care le-au ales pentru cea de-a cincea Te cunosc de undeva! sezonul 19.

colaj foto alina puscas si andreea balan la te cunosc de undeva sezonul 19 Galerie
Prezentatoarea Te cunosc de undeva!, Alina Pușcaș și jurata Andreea Bălan au făcut atras, din nou, toate privirile cu ținutele de excepție pe care le-au ales pentru cea de-a cincea Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

Ca de fiecare dată, Andreea Bălan și Alina Pușcaș au reușit să atragă privirile tuturor prin ținutele pe care au ales să le poarte în aceast ediție a transforming show-ului de la Antena 1. Atât jurata cât și prezentatoarea Te cunosc de undeva! au cucerit prin aparițiie lor fără cusur din această seară.

Citește și: Premieră în istoria Te cunosc de undeva! Cine sunt concurenţii care au obţinut cel mai mare punctaj acordat vreodată

Ce ținute au purtat Andreea Bălan și Alina Pușcaș în a cincea gală Te cunosc de undeva! sezonul 19

Dacă Andreea Bălan a ales să poarte o rochie albă, cu un decolteu impresionant, colega de platoul a optat pentru o ținută mai inedită, compusă din două piese.

În gala din această seară, Alina Pușcaș a purtat o pereche de blugi cu talie înaltă și tăieturi îndrăznețe care îi lasă la vedere coapsele. Pentru partea de sus, prezentatoarea transforming show-ului a ales un corset negru, din piele, alături de un hairstyle de inspirație nouăzecistă.

La polul opus, Andreea Bălan a avut o apariție diafană, într-o rochie albă ca i-a complimentat trupul armonios. Modelul de rochie ales i-a pus în evidență umerii goi, iar mănușile lungi, cu puf, au creat un efect demn de covorul roșu.

Citește și: Andreea Bălan, moment emoţionant la Te cunosc de undeva! „Îmi vine să plâng!”

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Ruleta le-a jucat feste Codruţei şi lui Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! Valentin: „Am avut un şoc când am aflat... Te cunosc de undeva! 29 aprilie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, show total cu piesa „Am atins cerul cu mâna”. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x