Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 3 decembrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins prin ținutele din această seară. Cum arată

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au arătat superb în această ediție de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cele două au surprins prin ținute de senzație.

colaj foto andreea balan si alina puscas te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Andreea Bălan și Alina Pușcaș au arătat superb în această ediție de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cele două au surprins prin ținute de senzație. | Antena 1

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au arătat de vis în gala aceasta de la Te cunosc de undeva! Rochiile lor au făcut senzație în platoul show-ului de transformări.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele de gală pe care le-au purtat la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cât de bine au arătat

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au reușit și de această dată să uimească prin frumusețea lor în platoul emisiunii Te cunosc de undeva! 2022.

Dacă Andreea Bălan a ales să poarte o rochie albă, cu un decolteu impresionant, colega de platoul emisiunii Te cunosc de undeva!, a ales să poarte o rochie neagră, cu o piesă vestimentară care i-a pus în evidență bustul.

Cele două au demonstrat că pot arăta incredibil și în această seară și s-au întrecut pe ele însele.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 3 decembrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu au făcut show cu transformările lor în Mary J. Blige și U2... Te cunosc de undeva! 3 decembrie 2022. Prin ce au trecut concurenții în culisele de la machiaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x