Antena Căutare

Vă amintiți cum a venit Prince la „Te cunosc de undeva”? "Purple rain" a sunat magistral! Daniel Max Dragomir, îți mai mulțumim o dată!

Daniel Max Dragomir s-a transformat în Prince și a cântat hitul “Purple Rain”, cel care a devenit coloana sonoră a unui film inspirat chiar din viața megastarului. 

Daniel Max Dragomir s-a transformat în Prince și a cântat hitul “Purple Rain”, cel care a devenit coloana sonoră a unui film inspirat chiar din viața megastarului.

În cadrul celei de-a V-a ediţii din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Daniel Max Dragomir a cântat melodia interpretată de Prince - "Purple rain".

Un moment cu adevărat unic, în care transformarea a fost, cu adevărat, spectaculoasă!

Daniel Max Dragomir, îți mai mulțumim o dată pentru acest moment cu adevărat emoționant! De altfel, atunci artistul român a și câștigat ediția, impresionând până la lacrimi juriul!

În urmă cu un an, pe 21 aprilie, o lume întreagă a plâns plecarea dintre noi a unuia dintre cei mai talentați artiști, o legendă a muzicii!

Julio Iglesias, Catherine Zeta-Jones, Christina Aguilera, Sean Paul și Dua Lipa, la “Te cunosc de undeva!”... Alex Vasilache cântă și vorbește fluent în limba greacă: “În Facultatea de Medicină am avut prieteni greci, așa că am în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x