Antena Căutare

Ca pe vremuri, la "Academia Vedetelor"! Cosmin Seleși, pus să recunoască vietățile din acvarii: "Băăăăi, cum să faceți așa ceva?"

Prezentatorul show-ului “Te cunosc de undeva!”, actorul Cosmin Seleși, a tras o sperietură zdravănă în prima ediție a noului sezon “Te pui cu blondele?".

Prezentatorul show-ului “Te cunosc de undeva!”, actorul Cosmin Seleși, a tras o sperietură zdravănă în prima ediție a noului sezon “Te pui cu blondele?".

Invitat alături de Aurelian Temișan și de Andrei Aradits, Seleși are parte de o surpriză din partea luiDan Negru, care îl invită să recunoască, legat la ochi, câteva vietăți din acvarii.

Provocarea pornește de la pasiunea declarată a lui Cosmin Seleși pentru pescuit, una dintre capturile sale remarcabile fiind un crap de peste 14 kg, prins pe lacul Tâncăbești, acum patru ani.

Băi Cosmine, cum să te sperii așa?

Cosmin Seleși se alege cu o sperietură zdravănă, la “Te pui cu blondele?”... Andrei Aradits se pricepe la bucătărie: Uite cum arată farfuria care ar convinge orice copil să mânânce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x