Antena Căutare

Copil versus adulți! Eric, băiețelul lui Andrei Aradits, i-a pus în încurcătură pe Temișan și pe Seleși!

Unul dintre invitații surpriză aduși de Dan Negru în platoul "Te pui cu blondele" a fost Eric, puștiul lui Andrei Aradits, care i-a cam pus în dificultate pe cei trei crai cu o întrebare.

Unul dintre invitații surpriză aduși de Dan Negru în platoul "Te pui cu blondele" a fost Eric, fiul lui Andrei Aradits, care i-a cam pus în dificultate pe cei trei crai cu o întrebare.

Andrei Aradits, Cosmin Seleși și Aurelian Temișan au căutat răspunsul unei întrebări puse de puștiul de clasa a IV-a destul de mult.

S-au gândit, s-au răzgândit, au primit și un Glob pământesc în ajutor. Dacă au știut, aflați mai sus!

Cosmin Seleși, sosia lui Dan Negru! L-a imitat SENZAȚIONAL pe "moderatorul blondelor"... Geografia i-a cam încurcat! Cosmin Seleși, Aurelian Temișan și Andrei Aradits au pierdut bătălia cu blondele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x