Antena Căutare

Delia, Pepe și Ozana Barabancea se pun cu blondele miercuri, la Antena 1, într-o ediţie incendiară

Delia, Pepe și Ozana Barabancea vin miercuri, 28 ianuarie, la Antena 1, pentru a se confrunta pe teme de cultură generală cu armata celor 50 de blonde, în platoul emisiunii prezentate de Dan Negru.

Delia, Pepe și Ozana Barabancea vin miercuri, 28 ianuarie, la Antena 1, pentru a se confrunta pe teme de cultură generală cu armata celor 50 de blonde, în platoul emisiunii prezentate de Dan Negru.

Prilej de discuții haioase, de povestiri interesante și de mărturisiri neașteptate.


La “Te pui cu blondele?”, Pepe o să povestească faptul că în copilărie a făcut karate și că urmărea cu interes filmele lui Jackie Chan, Delia va primi cadou un poster cu autograful actriței Milla Jovovich, una dintre preferatele sale, iar Ozana dezvăluie ce parte a corpului său îi place cel mai mult: sânii.


Tot miercuri, marele campion la kaiac-canoe Ivan Patzaichin vine la “Te pui cu blondele?” pentru a le adresa întrebarea vedetei atât celor trei artiști invitați, cât și blondelor din platou. Ce întrebare a pregătit pentru aceștia marele sportiv al lumii, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 28 ianuarie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

Delia face șaorma, la “Te pui cu blondele?”... Moment INCENDIAR la ”Te pui cu blondele?”: Ozana, Delia și Pepe, provocare supremă de la blonde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x