Antena Căutare

Dezvăluiri la “Te pui cu blondele?”! Rică Răducanu cumpăra porumbei voiajori de la Gheorghe Dinică

Miercuri, 11 martie, la „Te pui cu blondele?”, Rică Răducanu povestește că, în copilărie, cumpăra porumbei voiajori de la vecinul său, marele actor Gheorghe Dinică.

Miercuri, 11 martie, la „Te pui cu blondele?”, Rică Răducanu povestește că, în copilărie, cumpăra porumbei voiajori de la vecinul său, marele actor Gheorghe Dinică.

“Îmi plăcea să am porumbei. Vindeam cărămizi sau lemne pe la lume, ca să strâng câte 25 de lei să-mi iau câte un porumbel. Dinică avea mulți porumbei voiajori și mergeam la el să-mi cumpăr”, povestește fostul portar al Naționalei în emisiunea lui Dan Negru.

Ce a pățit fostul mare sportiv cu porumbeii cumpărați de la Gheorghe Dinică, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 11 martie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”, o ediție care-i va avea ca invitați pe Rică Răducanu și Ilie Năstase.

Ilie Năstase și Rică Răducanu vin miercuri, la “Te pui cu blondele?”... O blondă îi aduce lui Ilie Năstase un crocodil în platou, la “Te pui cu blondele?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x