Antena Căutare

Dinescu, omagiu pentru privighetoarea muzicii populare românești. A cântat „Lume, lume” la „Te pui cu blondele”

Moment emoționant petrecut în ediția de astăzi a emisiunii „Te pui cu blondele”. Poetul Mircea Dinescu a interpretat una dintre cele mai frumoase cântece ale folclorului românesc, cântec care a purtat amprenta regretatei Maria Tănase

Moment emoționant petrecut în ediția de astăzi a emisiunii „Te pui cu blondele”. Poetul Mircea Dinescu a interpretat una dintre cele mai frumoase cântece ale folclorului românesc, cântec care a purtat amprenta regretatei Maria Tănase.

„Lume, lume”, o melodie nemuritoare a răsunat în platoul show-ului sub privirile admirative ale lui Mihai Bendeac și ale blondelor rămase în concurs.

Cea mai tare poveste despre Dinică spusă de Bendeac: „Maestrul a început să bea dintr-o damigeană cu kerosen”... Actorul și poetul, prea buni pentru armata blondelor! Mihai Bendeac și Mircea Dinescu au triumfat în războiul serii la A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x