Antena Căutare

Ediția de ieri, 22 februarie, “Te pui cu blondele?”, cifre peste „Jocuri de celebritate”

Ediția de ieri a emisiunii „Te pui cu blondele” de la Antena 1 a fost lider de audiență pe intervalul de intersecție (22.37-23.29) cu emisiunea „Jocuri de celebritate” de la ProTv.

Ediția de ieri a emisiunii „Te pui cu blondele” de la Antena 1 a fost lider de audiență pe intervalul de intersecție (22.37-23.29) cu emisiunea „Jocuri de celebritate” de la ProTv.

Astfel, emisiunea „Te pui cu blondele” prezentată de Dan Negru a fost lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban cu vârste între 18-49 de ani, cu 6,1 puncte de rating și 19,7% cotă de piață, depășind debutul noului sezon al emisiunii „Jocuri de celebritate” de la ProTv care a înregistrat 5 puncte de rating șin16% cotă de piață

Invitații emisiunii au fost Romică Țociu și Cornel Palade, Adrian Minune și Marcel Pavel, într-o ediție Artiști versus Dansatoare prezentată de Dan Negru.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban

Perioada 22 februarie 2017

Ce seară! Blondele au câştigat fără drept la replică. Ţociu, Palade, Marcel Pavel şi Adi Minune s-au declarat învinşi...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x