Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu povestesc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, ce preparate ciudate au mâncat de-a lungul timpului.
Dacă Florin Dumitrescu spune că a încercat mormoloci, pe care-i consideră “una dintre cele mai mișto chestii de pus în sushi sau omletă”, iar Nicolai Tand viermi albi prăjiți, Cătălin Scărlătescu povestește că a mâncat... cămilă și șobolan. “Eram într-un port din Marea Chinei de Sud, când niște filipinezi ne-au invitat la ei pe barcă, să mâncăm...”, își începe Cătălin povestirea.
Cum a reacționat el după ce a văzut ce are în farfurie, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seara, de la ora 20.30, într-o ediție “Te pui cu blondele?”, în care cei trei chefi se vor confrunta pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde din platoul emisiunii prezentate de Dan Negru.