Antena Căutare

Întrebare grea pentru mirese! De ce, în timpul ceremoniei de căsătorie, femeia trebuie să stea în stânga bărbatului?

Una dintre întrebările din această seară le-a pus în dificultate pe mirese. "De ce tradiţia cere că în timpul ceremoniilor de căsătorie femeia să stea în stânga bărbatului?".

Una dintre întrebările din această seară le-a pus în dificultate pe mirese. "De ce tradiţia cere că în timpul ceremoniilor de căsătorie femeia să stea în stânga bărbatului?".

Întrebarea a venit din partea Monica Davidescu, actriţă şi soţia lui AUrelian Temisan, îndrăgitul jurat de la "Te cunosc de undeva". Ce răspunsuri au dat fetele dar şi ce varianta au oferit soacrele? Priviţi materialul video de mai sus.

Voi ştiaţi, fetelor?

Mirela Boureanu Vaida, amintiri de la începutul carierei! Frumoasa prezentatoare a povestit cum a cântat într-o remorcă:... Râzi cu lacrimi! Mirela Boureanu Vaida, Titanicul şi Bărbierul din Sevilla. Totul într-o interpretare de zile mari: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x