Antena Căutare

Lui Niculae, poreclit „Săgeată” i s-a pus o întrebare pe măsură: „Ce indică săgeata de lângă pompa de benzină din bordul unei maşini?”

Fotbalistul Marius Niculae a avut de răspuns la o întrebare personalizată, dat fiind că e poreclit „Săgeată” datorită vitezei cu care se mișcă în teren, surprinzându-și adversarii.

Fotbalistul Marius Niculae a avut de răspuns la o întrebare personalizată, dat fiind că e poreclit „Săgeată” datorită vitezei cu care se mișcă în teren, surprinzându-și adversarii.

O blondă a crezut că-l pune în dificultate, întrebându-l: „Ce indică săgeata de lângă pompa de benzină din bordul unei maşini?”. „Îți arată pe ce parte e ușița de la rezervorul de benzină”, a fost răspunsul dat de tricolor.

Unul corect, ceea ce demonstrează încă o dată că fotbalul și automobilismul, fie el și la nivel de amatori, au multe lucruri în comun. Bravo, Marius Niculae!

Ovidiu Ioaniţoaia a făcut inventarul ţărilor pe care le-a vizitat, la ”Te pui cu blondele?”: ”Am văzut toate continentel... Circulă cu mașini cu mulți cai putere, dar oare mai știu Ioanițoaia, Niculae și Doroftei cât mai costă o călătorie cu RA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x