Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, amintiri de la începutul carierei! Frumoasa prezentatoare a povestit cum a cântat într-o remorcă: "Petrecerea se ţinea pe islaz, cu gâşte, cu găini"

Ca orice artistă debutantă, Mirela Vaida a învățat să cânte la nunți alături de alţi mari artişti, printre care Laura Lavric și Victor, fiul acesteia.

Ca orice artistă debutantă, Mirela Vaida a învățat să cânte la nunți alături de alţi mari artişti, printre care Laura Lavric și Victor, fiul acesteia.

Şi a avut parte de norocul începătorului. Frumoasă prezentatoare a povestit cum a cântat într-o remorcă, la o sărbătoare dintr-o comună de lângă Mizil.

"M-am dus pe un stadion, care era cam inlinat aşa, lângă Mizil. Toată petrecerea se ţine pe silaz, cu gâşte, cu găini. Ajung eu şi ne urcăm într-o remorcă pe roate, care era desfăcuta d ela cabina de tractor, care era scena. Când urcam mă ţineau doi oameni, că uite aşa făcea scena. Ei şi când au intrat copii, a luat-o remorcuta fix spre vadul săpat. Fugea lumea dupa ei", povestește Mirela.

Iubirea pentru muzica populară a transformat-o într-o mică "hoață". Laura Lavric recunoaște că, în copilărie, ... Întrebare grea pentru mirese! De ce, în timpul ceremoniei de căsătorie, femeia trebuie să stea în stânga bărbatului?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x