Antena Căutare

Povești senzaționale! Cel mai celebru bordel din București își prezenta femeile în vitrine. Tatăl lui Papaiani a fost „pește” la „Crucea de piatră”

O seară de colecție la „Te pui cu blondele”. Invitații lui Dan Negru a spus povești savuroase. Dar să ne oprim puțin asupra maestrului Sebastian Papaiani.

O seară de colecție la „Te pui cu blondele”. Invitații lui Dan Negru a spus povești savuroase. Dar să ne oprim puțin asupra maestrului Sebastian Papaiani. Picat pe subiect, la o întrebare despre celebrul stabiliment „Crudea de Piatră”, actorul a povestit cum stăteau lucrurile, pe vremuri, acolo.

Și știe din sursă sigură, pentru că tatăl său a lucrat în celebrul bordel “Crucea de piatră”. Dezvăluirile au fost făcute chiar de Papaiani.

“Pe vremuri, femeile erau prezentate acolo în vitrine. Veneai și alegeai. Avea, fiecare, carte de sănătate. Trebuiau să fie perfect sănătoase și verificate de medic. Știu exact cum stăteau lucrurile, căci tata a lucrat acolo. Era “pește”, intermedia clienții. Unii voiau să știe detalii înainte”, a povestit actorul.

Cea mai specială floare pentru "cei trei mușchetari"! Blondele, cu lacrimi în ochi în fața celor mai mari acto... Curioși? Salariul actorilor pe vremea comuniștilor. Cât câștigau Rodica Popescu Bitănescu, Ion Dichiseanu sau Papaiani?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x