Antena Căutare

Rubi Rubina spune povestea tatuajelor, dar are parte de un moment emoționant! Dan Negru îi aduce pe cineva extrem de drag în platou!

Ruby, concurentă în emisiunea "Te pui blondele?" trebuie să facă diferența între o gogoașă de la magazin și una făcută de bunica sa.

Ruby, concurentă în emisiunea "Te pui blondele?" trebuie să facă diferența între o gogoașă de la magazin și una făcută de bunica sa.

A fost un bun prilej pentru Rubina noastră să povestească despre tatuajele ei. Astfel am aflat și despre faptul că își iubește nespus de mult bunica.

În mod surprinzător, aceasta a venit chiar în platoul emisiunii, făcând-o pe artistă să fie extrem de emoționată!

Cum îți calculezi cifra destinului! Numerologul Mihai Voropchievici te învață cum să faci asta! Ce viitor va avea CRBL?... Ce ciudățenii ascund în telefonul mobil? Rubi, CRBL și Connect-R se dau singuri de gol!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x