Antena Căutare

Vadim Tudor aruncă BOMBA ANULUI! I-a dezvăluit pe cei mai mari HOMOSEXUALI din istorie! Unii sunt români

Întrebat de una dintre blondele lui Dan Negru dacă ştie care sunt cei mai mari homosexuali din lume, Vadim Tudor n-a stat deloc pe gânduri şi a răspuns, ca de obicei, cu maximă sinceritate

Întrebat de una dintre blondele lui Dan Negru dacă ştie care sunt cei mai mari homosexuali din lume, Vadim Tudor n-a stat deloc pe gânduri şi a răspuns, ca de obicei, cu maximă sinceritate.

"N-o să-ţi spun doar despre cei de afară, dar o să-i numesc şi pe românii despre care s-a spus şi s-a scris că ar fi homosexuali", i-a spus Vadim tinerei blonde.

În videoclipul de mai sus poţi descoperi cu surprindere numele pe care Corneliu Vadim Tudor le-a rostit!

Corneliu Vadim Tudor, versuri de senzaţie! "Cine spune că blondele sunt proaste - Să-l batem la trei coaste"... Vadim Tudor, învins de armata de blonde a lui Dan Negru! Suprafaţa totală a României a fost decisivă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x