Antena Căutare

WOW, WOW, asta e întrebarea care l-a făcut pe Ilie Năstase să roșească! Care a fost cel mai sexy cadou pe care l-a primit vreodată

Ilie Năstase și Rică Răducanu au fost în centrul atenției în această seară, la ”Te pui cu Blondele?”, însă o întrebare ”picantă” l-a pus în mare dificultate pe celebrul tenismen.

Ilie Năstase și Rică Răducanu au fost în centrul atenției în această seară, la ”Te pui cu Blondele?”, însă o întrebare ”picantă” l-a pus în mare dificultate pe celebrul tenismen.

O blondă din platou și-a dorit să știe care a fost cel mai sexy cadou pe care l-a primit Năstase vreodată, iar amintirea inedită l-a făcut să roșească. Trecând însă, peste acest moment, el a dezvăluit că a primit, de ziua lui, în urmă cu mai mulți ani, un tort sub formă de trup de femeie.

Iar imaginea inedită adusă în prim plan de Dan Negru a făcut spectacol și le-a furat tuturor hohote de râs.

O blondă îi aduce lui Ilie Năstase un crocodil în platou, la “Te pui cu blondele?”... Ilie Năstase, provocat de Adrian Mutu să facă lumină! A avut sau nu 2500 de femei! Ce a dezvăluit fostul tenismen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x