The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Hai, dă-ne mâna! Începând de azi urci ”The Wall, Marele Zid”: emoții, cameră de izolare, lacrimi și mulți bani!

 

N-are un an de când a scos primul ”oaaaa”, dar a cucerit, deja, omenirea. ”The Wall, Marele Zid” este showul ce conține toate ingredientele: are emoții, are întrebări de cultură generală, te duce într-o cameră de izolare, îți propune un contract pe care-l poți rupe sau pe care-l poți păstra și-ți pune în fața ochilor, pe masă, o grămadă de bani cu care TU să-ți realizezi orice vis. De azi, numai la Antena 1

Te încălzești ușor. Vali Butnaru, gazda emisiunii de la Antena 1, te ajută să scapi de emoții. Ai venit cu cel mai bun prieten, ai adus cea mai bună prietenă a ta. Printre spectatori, rudele, oamenii apropiați. În față e ”The Wall, Marele Zid”. Sus, sus de tot, la 12 metri, sunt cifrele! De la 1 la 7. De acolo pleacă bilele. Cele ce-ți pot schimba destinul.

Prima rundă: Căderea liberă. Bilele coboară. Se lovesc de separatoare, iau fie calea unei sume mari, 5.000 de RON, fie ”parchează” doar la 1 leu. Cum ți-e norocu! Apar primele întrebări de cultură generală. Apar primele emoții. Și ție, cel din fața camerelor de luat vederi, ți se umezesc palmele. Începi, parcă, să fii alături de concurent. De concurenți.

De astăzi, Vali Butnaru te așteaptă la Antena 1. Vrei să escaladezi ”The Wall, Marele Zid?”

Care trebuie să se despartă. Unul merge spre camera de izolare. Aici nu mai vede, nu mai aude. E singur. Cum singur rămâne și partenerul său în fața Marelui Zid. De aici încolo, preț de patru runde, se merge numai pe încredere. Bilele - albe, verzi ori roșii cad - Unele aduc, altele iau bani. Din camera de izolare partenerul răspunde. Stop! Acum vine cel mai dificil moment. Aici, în fața ”The Wall”, concurentul are adunată o sumă de bani. Mare! Sufletul din camera de izolare nu știe de ea. I se trimite, acolo, un contract, cu o cifră garantată. Ce face? Rupe actul și rămâne cu banii de la Zid? Dacă sunt muuultttt mai mulți? Va avea regrete? Semnează și e de acord? Emoții și aici, emoții și dincolo...

Of, LeBron James, ce ne-ai făcut! Da, tu, cel care ai avut ideea unui astfel de show! Ce pornește la drum din această seară, numai la Antena 1. 20.00!!! 

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe