Antena Căutare

A două probă, un adevărat spectacol! Costi și Mara au câștigat aproape 53.000 la The Wall - Marele Zid

Costi și Mara au fost urmați de noroc în această seară, la The Wall - Marele Zid. Cea de-a doua rundă le-a adus aproape 53.000 de lei, bani pe care-i vor folosi pentru reconstrucția locuinței. 

Costi și Mara au fost urmați de noroc în această seară, la The Wall - Marele Zid. Cea de-a doua rundă le-a adus aproape 53.000 de lei, bani pe care-i vor folosi pentru reconstrucția locuinței.

The Wall - Marele Zid, șansa de a-ți schimba viața într-o singură oră

Câștigurile primului sezon „The Wall- Marele Zid” au depășit jumătate de milion de Euro, iar suma record afișată la finalul serii pe proiecția impresionantă a fost în valoare de 346.147 RON. Concurenții, soț și soție, frați, ori doar buni prieteni vor lucra și de data aceasta în echipă, încercând să răspundă corect la întrebări, dar să și plaseze strategic bilele pe Marele Zid. Tensiunea, schimbările de situație și emoțiile sunt doar o parte dintre ingredientele celui de-al doilea sezon al show-ului care poate schimba viețile concurenților într-o singură oră. „The Wall- Marele Zid”, experiența unui joc ce pare că reface emoțiile unui salt cu parașuta reîncepe din 11 şi 12 septembrie, în fiecare miecuri şi joi, de la 22:15, dupã serialul „Sacrificiul”.

Cădere liberă cu noroc! Costi și Mara au strâns puțin peste 10.000 de lei, bani pe care-i vor folosi pentru locuință: ”E... Costi a semnat contractul! Cei doi concurenți de la The Wall - Marele Zid au plecat acasă cu suma de 27.819 RON...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x