Antena Căutare

A escaladat vârful Mont Blanc și este pregătită să cucerească Marele Zid, în ediția de azi a quiz show-ului de pe Antena 1

Eliza și Claudiu sunt o echipă curajoasă ce împărtășeste aceleași pasiuni grandioase, iar în seara aceasta ajung în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” cu speranța că se vor bucura cât mai mult de această experiență unică. Legătura dintre cei doi este specială, prin simplul fapt că ambii au obiective grandioase și țintesc să ajungă cât mai sus: atât în competiție, cât și în afara ei.

Eliza și Claudiu sunt o echipă curajoasă ce împărtășeste aceleași pasiuni grandioase, iar în seara aceasta ajung în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” cu speranța că se vor bucura cât mai mult de această experiență unică. Legătura dintre cei doi este specială, prin simplul fapt că ambii au obiective grandioase și țintesc să ajungă cât mai sus: atât în competiție, cât și în afara ei.

Elena este un om complet. Deși lucrează în dezvoltarea afacerilor, se ocupă și cu campanii umanitare, escaladează munți, dar este pasionată și de alergat. La doar treizeci și nouă de ani, are în palmares un premiu de voluntariat în domeniul sănătății, un proiect ce încurajează stilul de viață sănătos și o listă în care a bifat jumătate dintre cele mai importante vârfuri montane de pe Glob. A avut determinarea necesară să ajungă pe Mont Blanc, Kilimanjaro, Elbrus și Aconcagua, dar își dorește să completeze experiența și cu vârfurile altor lanțuri muntoase. Și spiritul ei umanitar este la un nivel înalt, iar alături de Claudiu, iubitul și coechipierul său, luptă umăr lângă umăr pentru a schimba destinul celor din jur.

Pentru că încurajează traiul sănătos, au înființat un program de educație sportivă ,,Sunt în formă” pentru cei care vor să adopte un stil de viață echilibrat. Un om puternic, cere lângă el un alt om puternic, iar Claudiu este un alt exemplu care demonstrează că în această seară Marele Zid va confrunta o echipă specială. Are douăzeci și șase de ani, iar pasiunea pentru alergare l-a împins mereu să se autodepășească. A participat la duatlon și a traversat insula Gran Canaria într-o competiție de ultramaraton montan. Este un om extrem de motivat, cu suflet mare, iar spiritul de aventură îl caracterizează.

Echipa din seara aceasta tratează competiția ca pe o altă provocare, pe care speră să o sfârșească cu o victorie. Sunt oameni ambițioși, care își doresc să producă o schimbare în bine, fără să aștepte ceva la schimb. Posibila sumă câștigată în quiz show-ul momentului le-ar oferi posibilitatea să susțină copii bolnavi din asociația din care fac parte, dar să își urmeze și pasiunile mărețe. Marele Zid se va confrunta azi cu doi oameni care vin în fața lui fără temeri, căci după ce unul dintre concurenți a atins cel mai mare vârf montan al Europei, are încredere că alături de cel mai bun coechipier poate cuceri și proiecția de doisprezece metri.

Începând cu ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de tensiune, emoții și un parcurs senzațional, într-o nouă ediție ,,The Wall- Marele Zid”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x